Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Viorel Teliceanu, detalii despre crima și violul de la Corbu, județul Constanța (video)

ro

03 Jul, 2021 13:01 6990 Marime text
  • Autorul a pătruns într-o casă din comuna Corbu și a înjunghiat mortal, cu o macetă, un bărbat în vârstă de 41 de ani.
  • Autorul nu avea antecedente penale și explică motivația de bază prin faptul că avea nevoie de bani pentru că era consumator de droguri.
  • Pentru că nu a găsit o sumă substanțială în casa victimelor, a hotărât să se răzbune violând-o pe fiica cea mare a familiei.
Procurorul Viorel Teliceanu, a dat noi detalii despre crima și violul petrecute ieri, la Corbu, județul Constanța.

Acesta a mai spus că agresorul și-a recunoscut faptele.

„Aseară, în jurul orei 23.00, am dispus reținerea unei persoane de sex masculin, de 29 ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, tâlhărie calificată și viol.

Autorul a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, ne-a dat și detalii, s-a efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârșirea faptelor ce i se impută.

Am găsit și maceta cu care s-a săvârșit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la fața locului și aruncate la o pubelă de gunoi pentru că-i era teamă autorului că-i vor rămâne amprentele pe bunurile respective.

El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuși, dar la un moment dat una dintre mănuși i-a căzut și s-a gândit că-i pot rămâne amprentele”, a declarat procuroul Viorel Teliceanu.


Autorul nu avea antecedente penale și explică motivația de bază pentru săvârșirea faptelor prin faptul că avea nevoie de bani pentru că era consumator de droguri.
 

„Nemulțumit că nu a găsit decât 250 de lei, autorul a hotărât să se răzbune pe fiica cea mare a familiei și, în consecință, a săvârșit și o infracțiune de viol”, mai spune procurorul. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii