Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărul discordiei...pepeni Imagini de la fața locului. Un bărbat a murit după un scandal în centrul localității Cogealac. Mai multe persoane au fost rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

21 Jun, 2022 12:13 14495 Marime text
Imagini de la locul evenimentului

Un eveniment tragic s-a petrecut în centrul localității Cogealac! 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit. Acesta era din județul Tulcea, la fel ca și ceilalți.

Un tânăr a ajuns la spital.


De la ce a pornit scandalul 

Nu este prima dată când între acești bărbați se iscă un scandal. Totul a pornit de la niște pepeni. Au venit din Tulcea să vanda pepeni în Cogealac.

Cei din Cogealac aveau înțelegere cu cei din Vrancea care vindeau de obicei aici pepeni. S-au mai bătut și în trecut. A mai fost o ceartă pe weekend.  


Mașina implicată în scandal
Cum s-a petrecut evenimentul

Din Tulcea erau venite șase persoane. Dupa bătaia aceea s-au suit în mașina de mai sus. Indivizii din Cogealac au aruncat o piatră mare, a pătruns prin parbrizul mașinii și l-a lovit direct în cap pe bărbatul care a murit.

Facem mențiunea că, în afară de bărbatul bătut din Cogealac, a mai fost și o a doua persoană rănită, tot din localitate. 

Ce spun oamenii care locuiesc în casă fața în față cu locația unde s-a petrecut tragicul eveniment 
 

Sincer să spun, nu știu nimic. Nu cunosc pe aceia. Noi n-am văzut nimic. Suntem o comunitate linistiță. Din câte am auzit, sunt rromi. Și de o parte, și de alta ., spune o doamnă. 

Băieții aceia erau niște băieți muncitori. Nu am avut a face. Cumpăram pepeni. Erau oameni pașnici, muncitori. Vorbesc de cei din Sarichioi, județul Tulcea. Oamenii munceau. Nu îi cunoaștem pe cei din Vrancea. 


Procurorul Zafer Sadîc face precizări importante despre tragedia de la Cogealac, județul Constanța 
 

  Din investigații am stabilit prezumtiv că în cursul serii trecute, în jurul orei 18.30, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane. Un grup dintr-o comună din județul Tulcea care a venit cu un autoturism, respectiv 6 persoane, în comuna Cogealac.

 

Au coborât înarmate persoanele respective și au atacat doi bărbați din Cogealac.


Le-au atacat în mod destul de violent pe cele două perdoane vătămate și în timp ce încercau să se refugieze de la locul unde de lăsaseră pline de sânge pe cele două persoane vătămate, exact când au urcat în mașină să plece de la fața locului, un frate al persoaneor căzute la sol s-a enervat, a reacționat, a luat o piatră și a aruncat -o spre autoturismul cu cele 6 persoane. A spart gemul mașinii piatra, iar victima a decedat pe loc. Leziunea a fost extrem de gravă. , punctează  Procurorul Zafer Sadîc. Despre bărbatul care a aruncat cu piatra

Supectul bănuit că ar fi aruncat cu piatra și ar fi omorât-o pe victimă este reținut de azi noapte. A fost formulată  propunere de arestare preventivă. , mai adaugă procurorul. 


Cinci persoane, încătușate 


Prin ordonanţa din data de 21 iunie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cinci persoane, acuzate pentru săvârşirea infracţiunii de omor, tentativă la omor și tulburarea liniștii și ordinii publice şi care vor fi reţinute pe timp de 24 de.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în data de 20 iunie 2022, cei cinci reținuți au fost implicați într-o bătaie în urma căreia un bărbat a fost ucis.
 
Procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.


 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa video: Facebook/ Special Guys All Over The World
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii