Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Zafer Sadîc, precizări importante despre suspectul de crimă de la Cogealac (VIDEO)

ro

21 Jun, 2022 15:27 7989 Marime text
Procurorul Zafer Sadîc
Procurorul Zafer Sadîc face precizări importante despre tragedia de la Cogealac, județul Constanța.

Evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane și cu rănirea altor persoane. 
 

 Din investigații am stabilit prezumtiv că în cursul serii trecute, în jurul orei 18.30, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane. Un grup dintr-o comună din județul Tulcea care a venit cu un autoturism, respectiv 6 persoane, în comuna Cogealac.

 

Au coborât înarmate persoanele respective și au atacat doi bărbați din Cogealac.


Le-au atacat în mod destul de violent pe cele două perdoane vătămate și în timp ce încercau să se refugieze de la locul unde de lăsaseră pline de sânge pe cele două persoane vătămate, exact când au urcat în mașină să plece de la fața locului, un frate al persoaneor căzute la sol s-a enervat, a reacționat, a luat o piatră și a aruncat -o spre autoturismul cu cele 6 persoane. A spart gemul mașinii piatra, iar victima a decedat pe loc. Leziunea a fost extrem de gravă. , punctează  Procurorul Zafer Sadîc. 

 

  Despre bărbatul care a aruncat cu piatra

Supectul bănuit că ar fi aruncat cu piatra și ar fi omorât-o pe victimă este reținut de azi noapte. A fost formulată  propunere de arestare preventivă. 



 Ce spun oamenii care locuiesc în casă fața în față cu locația unde s-a petrecut tragicul eveniment 

 Sincer să spun, nu știu nimic. Nu cunosc pe aceia. Noi n-am văzut nimic. Suntem o comunitate linistiță. Din câte am auzit, sunt rromi. Și de o parte, și de alta ., spune o doamnă. 

Băieții aceia erau niște băieți muncitori. Nu am avut a face. Cumpăram pepeni. Erau oameni pașnici, muncitori. Vorbesc de cei din Sarichioi, județul Tulcea. Oamenii munceau. Nu îi cunoaștem pe cei din Vrancea. , compleatază un domn. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii