Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Eugenia Jianu, președintele Secției a II-a civile din Tribunalul Constanța, se pensionează!

ro

26 Nov, 2023 11:00 1021 Marime text


Secţia pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în ședința de marți, 28 noiembrie 2023, propunerea privind eliberarea din funcție prin pensionare a Corinei Eugenia Jianu, judecător la Tribunalul Constanța, președinte al Secției a II-a civile.
 
Amintim că în luna iulie 2023, Corina Eugenia Jianu a fost repusă preşedinte de secţie la Tribunalul Constanţa.  
 
Și asta ca efect a deciziei judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României care a încetat procesul penal față de magistrat ca efect al intervenirii prescripţiei.
 
În același dosar, și tot ca efect al intervenirii prescripţiei, Înalta Curte de Casație a încetat procesul penal și față de Nicolae Matei, fostul primar al oraşului Năvodari.
 
Decizia privind repunerea Corinei Jianu în fruntea Secţiei a II-a civilă a Tribunalului Constanţa a fost luată luni, 24 iulie 2023, de Consiliul Superior al Magistraturii!

Foto: Palat Justiție Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Decizie definitivă!
Înalta Curte a încetat procesul penal față de Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, și față de Corina Jianu, fost judecător

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii