Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:37 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Polițist în arest preventiv

ro

26 Aug, 2021 14:45 1083 Marime text

 
Alexandru Dîrmon, polițist al Secției 5 din Constanța, rămâne în arest preventiv. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța și poate fi contestată la Curtea de Apel
 
Alexandru Dîrmon a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
 
Oficial
 

„Menține măsura arestării preventive față de inculpatul Dîrmon Alexandru, pe o durată de 30 de zile, măsura ce urmează a fi verificată până la data de 23.09.2021, inclusiv. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulată de inculpat, prin apărător. Cu drept de contestatie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat si procuror. Pronuntata în sedință în cameră de consiliu“.

 
Alexandru Dîrmon este acuzat că la data de 04 iunie 2021, orele 13.15, i-ar fi aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni.
 
Ulterior, persoana vătămată a decedat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii