Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Mită pentru un poliţist chiar în postul de poliţie. Bărbat de 74 de ani, condamnat definitiv

ro

24 Jul, 2018 00:00 1504 Marime text
Judecătorii din Curtea de Apel Constanţa au decis, ieri, condamnarea definitivă a unui bărbat de 74 de ani, acuzat de dare de mită.
 
În rechizitoriul întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa se arată că, aproape de jumătatea anului 2017, în timp ce se afla în Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Constanţa, pentru audierea într-un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, inculpatul i-a promis agentului-şef de poliţie bani pentru ca acesta să soluţioneze cauza într-un mod favorabil.
 
Perseverent, inculpatul i-a mai promis bani de două ori poliţistului, aproximativ 600 de lei. În faţa magistraţilor, inculpatul a recunoscut în totalitate fapta reţinută în sarcina sa.
 
Pentru fapta sa, inculpatul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare şi nu are voie să părăsească teritoriul României fără acordul instanţei.
 
De asemenea, bărbatul a fost obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa sau în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii