Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:53 16 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat şi în Veneţia pentru viol şi agresiune sexuală Ani grei de închisoare pentru individul care a încercat să violeze o minoră aproape de Campusul Universităţii „Ovidius“!

ro

31 Jan, 2019 00:00 1000 Marime text
Un bărbat de 41 de ani, din Constanţa, a fost condamnat, ieri, de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, la opt ani de închisoare, pentru tentativă de viol. Decizia este definitivă. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că, în seara zilei de 10 ianuarie, în zona Campusului Universităţii „Ovidius“, inculpatul ar fi acostat o minoră, de 14 ani, pe care ar fi încercat să o violeze. Copila a ţipat, iar un cetăţean care se afla în apropiere a intervenit imediat, moment în care agresorul a fugit.
 
Inculpatul nu se află pentru prima dată în atenţia magistraţilor. În 2014, Curtea de Apel Veneţia a dispus condamnarea inculpatului la cinci ani şi două luni de închisoare, pentru viol şi agresiune sexuală.
 
În 2015, Curtea de Apel Constanţa a admis cererea de transfer a persoanei condamnate, aflată în stare de detenţie pe teritoriul Italiei, şi a dispus transferarea individului într-un penitenciar pe teritoriul României.
 
Aproape de finele lunii august 2017, judecătorii din Medgidia au admis propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, Constanţa şi au dispus liberarea condiţionată a condamnatului. Decizia judecătorilor din Medgidia a rămas definitivă prin neapelare.
 
După câteva luni de libertate, în ianuarie 2018, inculpatul ar fi acostat o minoră, de 14 ani, în zona Campusului Universităţii „Ovidius“, pe care ar fi încercat să o violeze.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii