Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cocaină în cluburile din Mamaia! Oficial de la DIICOT

ro

06 Jul, 2023 14:49 1232 Marime text



Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța  au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada aprilie- iulie 2023, inculpații au comercializat în mod repetat, droguri de  mare risc  (cocaină), inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia, în schimbul unor sume cuprinse între 400 și 6.000 lei.

Au fost puse în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța, fiind identificate și ridicate, cantități de cocaină și canabis, sumele de aproximativ 7.000 lei și 100 euro, un cântar electronic de precizie, mai multe telefoane mobile și alte mijloace de probă.

În cursul acestei zile, a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de  arestare preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța– Serviciul Antidrog.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Constanța. Trei ani cu executare pentru trei flacoane de șampon Head & Shoulders
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii