Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:06 24 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioban împușcat în picior la Mihai Viteazu! Condamnare definitivă

ro

25 Jul, 2021 14:38 4771 Marime text

 
Curtea de Apel Constanța a decis condamnarea definitivă a unui bărbat (Dumitru L., de 30 de ani), din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, la pedeapsa de un an şi șase luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de ultraj.
 
Cel în cauză este acuzat că, în luna septembrie 2020, ar fi amenințat cu furca mai mulți polițiști.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.
 
Conform anchetatorilor, în septembrie 2020, urmare a unei sesizări cu privire la faptul că, în extravilanul localității Mihai Viteazu, din județul Constanța, un bărbat ar fi intenționat sa pășuneze o turmă de caprine pe o cultură, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac.
 
Întrucât polițiștii au fost amenințați cu acte de violență de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă și manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție.
 
Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor și s-a manifestat agresiv, fugind de la fața locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii