Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:25 26 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va fi șeful procurorilor din Mangalia

ro

16 Jan, 2023 00:00 1379 Marime text
  • Secția pentru Procurori va lua în discuție propunerea privind delegarea magistratului în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
Procurorii din Mangalia ar urma să fie conduși de magistratul Augustina Liliana Vengherschi, totul având să se decidă în cadrul ședinței de mâine, 17 ianuarie 2023, a Secției pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Secția pentru Procurori va lua în discuție propunerea privind delegarea magistratului în funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
 
Astfel, magistratul Augustina Liliana Vengherschi, care în prezent își desfășoară activitatea în cadrul PJ Mangalia, ar urma să asigure conducerea parchetului, în urma eliberării din funcție, prin pensionare, a fostului șef al procurorilor din Mangalia, magistratul Gabriela Rugea.
 
Magistratul Augustina Liliana Vengherschi a fost numită în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia prin decretul semnat de Președintele României la data de 23 decembrie 2019.
 
Discuțiile privind delegarea sa în funcția de conducere vor avea loc în cadrul ședinței Secției pentru Procurori a CSM de mâine, 17 ianuarie 2023, de la ora 11.00.
 
Dacă propunerea va fi admisă, magistratul Augustina Liliana Vengherschi va fi delegată prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia până la ocuparea funcției, prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Forţe proaspete în magistratură. Cine sunt noii procurori şi judecători din Dobrogea
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii