Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce funcţii de conducere pot „vâna“ judecătorii la instanţele constănţene

ro

17 Oct, 2019 00:00 1338 Marime text
Şase posturi de conducere în instanţele constănţene sunt scoase la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii, judecătorii interesaţi putând opta chiar pentru noul post de vicepreşedinte de la Curtea de Apel Constanţa.
Membrii CSM, reuniţi în şedinţa de Plen, au pus la punct datele concursului pentru numirea în funcţie a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii din ţară. Printre posturile puse la bătaie se numără şi şase funcţii de conducere la instanţele din raza Curţii de Apel Constanţa, trei dintre acestea fiind în judeţul Tulcea.
 
Astfel, judecătorii dobrogeni îşi pot depune candidatura pentru postul de vicepreşedinte al Judecătoriei Medgidia, de preşedinte al Judecătoriei Mangalia ori chiar pentru cea de-a doua funcţie de vicepreşedinte al Curţii de Apel, recent creată la instanţă.
 
Totodată, mai sunt scoase la concurs şi funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Judecătoriei Tulcea, dar şi cea de preşedinte al Judecătoriei Măcin.
 
Magistraţii interesaţi de funcţiile de conducere de mai sus au timp până pe data de 5 noiembrie să îşi depună candidaturile la Institutul Naţional al Magistraturii, urmând ca pe 7 noiembrie să fie afişate listele iniţiale cu candidaţii ce îndeplinesc condiţiile de participare.
 
După desfăşurarea probelor de concurs, rezultatele finale ale evaluărilor vor fi afişate pe data de 20 decembrie.
 
Citeşte şi:
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii