Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a decis judecătorul Cristian Deliorga în dosarul Înaltpreasfinţitului Teodosie

ro

07 Feb, 2017 12:36 7254 Marime text
ce a decis judecatorul cristian deliorga in dosarul inaltpreasfintitului teodosie 622945
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marina 08 Feb, 2017 13:36 Domnule Petre de ce jigniti Biserica si preotii?? Rugati-va pentru dansul si nu-l mai judecati. Vedeti-va de treaba si rugaciunea dvs. Are Dumnezeu grija de noi toti.
  • Marina 08 Feb, 2017 13:32 Doamne ajuta. Nu mai judecati preotii. Dumnezeu ne judeca pe toti. O sa se reverse peste noi mania Lui Dumnezeu pentru lucrurile pe care le facem impotriva Bisericii si trimisilor Lui, preotii. Lasati-l pe Dumnezeu sa judece omul. DNA-ul o sa isi faca treaba iar noi trebuie sa stam deoparte si sa nu hulim pe nimeni. Daca Dumnezeu ingaduie o sa intre IPS Teodosie la inchisoare. Toate se fac cu ingaduirea si voia Domnului.
  • Petre Petre 07 Feb, 2017 13:16 ,,Fondurile s-au cheltuit legal !'' Zau ? La Nazarcea se vede tulburator de legal , de penal adica , ce s-a ales de tara noastra . In urma cu 40 de ani priveam cu admiratie viile si livezile de la Nazarcea . Si gustam , si simteam , dulceata acelor poame ... Ma uit si acum , cu nostalgie , cu manie mai ales , gandindu-ma la decadenta tranzitiei , la mizeria umana complice , dar si la zorii noi , eliberatori ... Daca vandalii in sutane , au fost trimisi in judecata de catre DNA , sunt semne bune , incepem sa ne revenim ...