Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Adrian Gheorghiţă se întâlnește azi în instanță cu polițistul Tiberiu Petrovici

ro

25 Jun, 2020 00:00 2121 Marime text
  • Poliţistul a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
  • Incidentul a avut loc în sediul Poliţiei Staţiunii Mamaia.

Azi, la Judecătoria Constanța va avea loc primul termen în dosarul în care poliţistul constănţean Tiberiu Petrovici, lucrător de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Mamaia, este acuzat că l-a agresat pe avocatul Adrian Gheorghiţă, din Baroul Constanţa.
 
Ședința de judecată este programată pentru ora 12.00.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Poliţistul Tiberiu Petrovici a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, potrivit cărora, în data de 29 august 2019, fiind în exerciţiul atribuţiunilor de serviciu, omul legii l-a agresat pe avocatul Adrian Gheorghiţă, din Baroul Constanţa, acesta aflându-se la rândul său într-o cauză, în calitate de membru al Baroului.
 
Reamintim că, printr-un comunicat dat publicităţii pe data de 6 septembrie 2019, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa arăta că la vremea respectivă s-a luat faţă de poliţist măsura preventivă a controlului judiciar.
 
„S-a luat în calcul situaţia stării de fapt, antecedentele disciplinare ale poliţistului au demonstrat înclinaţia poliţistului spre comportamentul violent, fapt certificat de psihologul din cadrul IPJ Constanţa, în raportul de evidenţă psihologică din anul 2018. Pentru aspectele de natură extrapenală, a fost sesizat Compartimentul Corp de Control al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o fază procesuală care nu este aptă să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“, au mai informat oficialii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa.
 
Citește și:
 
„Avocată“ condamnată la Constanța!

Primăria Constanța, învinsă în instanță printr-un fals!

Adrian Avram, avocat în cadrul Baroului Constanța, condamnat definitiv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii