Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiunea, respinsă ca prescrisă Primăria Constanţa, la judecată cu Osteria D'Italy şi La Fattoria Ristorante SRL (documente)

ro

04 Dec, 2018 00:00 2272 Marime text
Două societăţi comerciale din Constanţa au fost chemate în instanţă de Municipiul Constanţa prin Primar, oficialii municipalităţii solicitând suma de 521.868,29 lei reprezentând diferenţa de preţ pentru schimbarea destinaţiei imobilului teren din staţiunea Mamaia în suprafaţă de 493 mp (Grup Sanitar Bufet Internaţional).
 
Dosarul (7814/118/2014) a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa, pe data de 5 noiembrie 2014, părţile cauzei fiind Municipiul Constanţa (reclamant) şi SC Osteria D'Italy SRL şi SC La Fattoria Ristorante SRL (pârât).
 
Pe data de 20 martie, Tribunalul Constanţa a respins, ca prescrisă, acţiunea formulată de reclamantul Municipiul Constanţa prin Primar în contradictoriu cu pârâtele SC La Fattoria Ristorante (fostă SC Deco Partener SRL) şi SC Osteria D'Italy SRL (fostă SC La Fattoria SRL).
 
Nemulţumiţi, reprezentanţii Municipiului Constanţa au atacat, pe data de 31 mai, decizia Tribunalului Constanţa la Curtea de Apel Constanţa.
 
La finele săptămânii trecute, judecătorii din Curtea de Apel Constanţa au respins acţiunea municipalităţii, ca nefondată.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
Conform celor consemnate în dosar, prin acţiunea înregistrată, Municipiul Constanţa (reclamant) a solicitat în contradictoriu cu pârâta obligarea acesteia la plata sumei de 420.861,53 lei + TVA (total 521.868,29 lei) reprezentând diferenţa de preţ pentru schimbarea destinaţiei imobilului teren din staţiunea Mamaia, în suprafaţă de 493 mp (Grup Sanitar Bufet Internaţional).
 
Mai multe detalii cu privire la componenţa firmelor anterior menţionate, precum şi informaţii despre proiectele în care sunt angrenate puteţi afla accesând link-urile de mai jos:
 
Cum a fost împărţită averea lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. Cine şi cât a primit din firme (galerie foto)
 
Un alt bun mobil deţinut de urmaşii lui Dumitrache Economu, de vânzare (document)
 
Asociat din firma La Fattoria Ristorante SRL, cooptat în Tudors Palace SRL. Când a fost luată decizia 
 
Ce construieşte La Fattoria Ristorante SRL în Mamaia. A fost emis certificatul de urbanism 
 
Cum va arăta imobilul de şase etaje ridicat de La Fattoria Ristorante SRL în Mamaia 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii