Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit un militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ Tragedie rutieră pe şoseaua Mangaliei din Constanţa. Ce au decis judecătorii (video)

ro

24 Jan, 2019 00:00 2398 Marime text
Începe judecata în dosarul în care un tânăr este acuzat de producerea teribilului accident de la finele lunii octombrie 2018 de pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, eveniment în urma căruia un militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ a fost accidentat mortal.
 
Judecătoria Constanţa a constatat legalitatea sesizării privindu-l pe inculpat, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Pe cale de consecinţă, magistraţii au dispus începerea judecăţii. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanţa. 
 
Conform anchetatorilor, la data de 28 octombrie, ora 04.50, pe şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, în apropierea intersecţiei cu strada Pandurului, un autoturism înmatriculat în Constanţa, condus de o persoană neidentificată iniţial, a accidentat mortal un pieton, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea. Potrivit IPJ Constanţa, după producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.
 
În faţa instanţei, avocatul inculpatului a susţinut că cel în cauză nu şi-ar fi dat seama că a lovit un om şi că ar fi aflat de cele întâmplate de pe reţelele de socializare, după care a mers într-un parc şi în câteva ore s-a predat la poliţie.
 
Cu toate acestea, magistraţii arată că, ulterior accidentului, inculpatul s-ar fi întors la locul faptei, unde poliţia era prezentă pentru cercetări, însă nu s-a predat organelor de anchetă şi a plecat din nou de la faţa locului.
 
În prezent, inculpatul se află sub imperiul măsurii preventive a controlului judiciar.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii