Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:24 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promoţia 2017 a Facultăţii de Medicină din Constanţa se pregăteşte de absolvire. Unde va avea loc festivitatea

ro

08 Jun, 2017 19:15 15869 Marime text
Promoţia 2017 a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii "Ovidius" din Constanţa se pregăteşte de absolvire. Cu această ocazie a fost pregătit un eveniment diferit de tipare, în premieră în Constanţa, care deja se bucură de aprecieri pozitive din partea societăţii administrative şi academice.
 
Promoţia 2017 a Facultăţii de Medicină este cea de-a 22-a din cadrul învăţământului superior tomitan. Se compune din peste 350 de absolvenţi din 12 ţări reunite în patru specializări:
- Medicină Generală — divizia invătământ în limba română
- Medicină Generală — divizia invătământ în limba engleză
- Asistenţă Medicală Generală - Balneo-fizio-kinetoterapie  
- Recuperare medicală
 
Promoţia 2017 a Facultăţii de Medicină propune, organizarea unei serii de evenimente destinate absolvirii. Abordarea iese din tiparul clasic practicat la o aslfel de ocazie, apropiindu-se de pattern-ul practicat în centrele universitare vest-europene.
 
Festivitatea de Absolvire 27-28 iunie
 
Festivitatea de Absolvire va avea loc în premieră outdoor într-o locaţie emblematică pentru Constanţa şi pentru UOC, anume Piaţa Ovidiu. Vor participa direct la eveniment pesle 3000 de persoane (absolvenţi, sludenţi, cadre didactice, asisIenţă, rganizatori).
 

"Beneficiem de o diversitate etnică şi culturală (peste jumătate din asistenţă fiind invitaţi din afara ţării), asfel publicitatea evenimentului este una internaţională. În plan tehnic, evenimentul va beneficia prin intermediul organizatorilor, de scenă şi rider de nivel premium care vor oferi suportul pentru un eveniment de talie naţională. Evenimentul va fi prezent şi în online prin live-streaming şi social media. Data şi locul de desfăşurare oferă un plus subslanţial la capitolul vizibilitate atât evenimentului în sine cât şi partenerilor" - transmit organizatorii.

 
Absolvire 2017
 
Calendar de desfăşurare
 
27-28 iunie - Festivitatea de Absolvire 17:00 — 22:00 Locaţie: Piaţa Ovidiu Constanţa
 
29 iunie — Graduation Prom Party Starting at 20:00 Locaţie: Kupolla Events
 
30 iunie — Balul de Absolvire al Facultăţii de Medicină incepe la 20:00 Locaţie: Imperial Events

1 iunie — 20 iulie campanie de colaborare cu partenerii

15 iunie — 20 iulie promovare efectivă a sponsorilor
 

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii