Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, au loc alegeri la Universitatea Maritimă din Constanța pentru președintele Senatului. Printre candidati, profesorul Cornel Panait

ro

19 Feb, 2024 09:37 917 Marime text
  • Luni, 19 februarie, la Universitatea Maritimă din Constanța se desfășoară alegeri pentru președintele  Senatului.
  • Unul dintre candidați este profesorul Cornel Panait.

„Nu știu cine sunt candidații, deoarece înscrierile au loc la ora 14.00, când încep alegerile“, a declarat pentru ZIUA de Constanța, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait.

Reamintim că miercuri, 7 februarie 2024, la Universitatea Maritimă din Constanța s-au desfășurat alegeri pentru viitorul rector, care va avea un mandat de cinci ani.

La finalul scrutinului, dr. ing. Gabriel Raicu de la Facultatea de navigație și transport naval, Departamentul de navigație a fost declarat câștigător, cu 65 de voturi. Contracandidații săi, Costel Stanca a obținut 28 de voturi, iar Ionel Omocea - 11 voturi.

Reamintim că inițial au fost depuse patru candidaturi: profesorii Cornel Panait și Costel Stanca, precum și doi conferențiari – Ion Omocea și Gabriel Raicu.

Marți, 6 februarie, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait s-a retras din cursa pentru funcția de rector al universității.

„Eram apt să continui proiectele pe care le desfășoară acum Universitatea. Însă aceste proiecte sunt pe termen lung și nu am vrut să existe un handicap legat de vârstă. Ar trebui să susținem un candidat care poate continua proiectele pe o perioadă lungă de timp. Activitatea mea didiactică și cea de membrul al Senatului continuă“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, profesorul Cornel Panait.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Gabriel Raicu, ales noul rector al Universității Maritime din Constanța

Universitatea Maritimă Constanța a încheiat un contract cu o firmă administrată de Augustin-Constantin Oancea (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii