Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educației Școala Gimnazială Nr. 1 din Mangalia depune eforturi constante pentru combaterea abandonului școlar

ro

01 Oct, 2023 16:46 875 Marime text
Foto: Ministerul EducațieiMinisterul Educației prezintă o școală care depune eforturi constante pentru combaterea abandonului școlar - Școala Gimnazială Nr. 1 din Mangalia, care derulează proiectul „Școala noastră pentru un viitor mai bun!”.

Potrivit Ministerului Educației, prin intermediul proiectului, au fost organizate activități remediale pentru elevii care au avut nevoie de sprijin suplimentar pentru a obține rezultate școlare foarte bune.

„Mai mult decât atât, prin fondurile obținute de către unitatea de învățământ, echipa de conducere a reușit să asigure tuturor elevilor rechizite și materiale educaționale, precum și accesul într-un laborator de chimie modern, în care elevii pot pune în practică noțiunile teoretice pe care deja le dețin.

Felicităm Școala Gimnazială Nr. 1 din Mangalia pentru toate eforturile depuse până acum. Elevii, părinții și profesorii de aici au format o adevărată echipă pentru reducerea abandonului școlar și, cu siguranță, această comunitate poate fi considerată un model de bune practici pentru celelalte unități de învățământ din România implicate în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS)“ - au mai precizat reprezentanții Ministerului Educației.

Citește și: 

Elevii şi preşcolari nu vor face cursuri joi, 5 octombrie 2023. De ce a fost luată această decizie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii