Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărţişoare şi poezii Copiii din 11 grădiniţe constănţene au felicitat bunicuţele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice (galerie foto)

ro

03 Mar, 2016 00:00 4284 Marime text


Micuţii din 11 grădiniţe din municipiul Constanţa, alături de doamnele educatoare, nu au uitat, în prima zi de primăvară, de bunicuţele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Cu câteva zile înainte, ei au confecţionat mărţişoare şi felicitări, pe care, pe data de 2 martie, le-au oferit doamnelor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiu.


 
Mai mult decât atât, copiii au prezentat şi un program artistic: au cântat, au recitat poezii şi au dansat. La activitate au participat copii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Azur“, Grădiniţa cu Program Prelungit „Amicii“, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 53, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2, Grădiniţa cu Program Prelungit „Lumea Copiilor“, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 14, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 35, Grădiniţa cu Program Prelungit „Mugurel“. Coordonatorii proiectului sunt Ecaterina Radu, directorul Grădiniţeia cu Program Prelungit „Azur“, Rodica Vlăducă, educatoare la Grădiniţa cu Program Prelungit „Azur“ şi educatoarea Paulica Acasandrei de la aceeaşi grădiniţă.
 

„Acţiunea a avut un scop de suflet. Aşa cum sunt şi sufletele tuturor celor care au răspuns pozitiv la iniţiativa mea. Mi-am propus să trezesc sentimente de omenie, respect şi preţuire pentru cei în vârstă. Copiii sunt cei care ştiu să dăruiască un zâmbet, o îmbrăţişare“, a declarat coordonatorul proiectului, Rodica Vlăducă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii