Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Universitatea „Ovidius” Constanța organizează o întâlnire cu reprezentanții presei locale, în contextul celebrării Zilei Mondiale a Libertăţii Presei (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

05 May, 2023 11:16 1374 Marime text
Astăzi, 5 mai 2023, de la ora 11:00, Universitatea „Ovidius” Constanța (UOC) organizează o întâlnire cu reprezentanții mass-media locale, ce are loc în noul amfiteatru al Facultății de Medicină, corpul B al campusului universitar, situat pe Aleea Universității nr.1, etajul 3. 

Evenimentul reprezintă un nou prilej pentru UOC de a fi alături de reprezentanții presei locale, fiind organizat în contextul celebrării Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.

Întâlnirea este găzduită de conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC, împreună cu reprezentanți din conducerea universității.

În acest context, sunt prezentate principalele realizări ale Universității Ovidius din ultima perioadă, precum și viitoarele proiecte.

UPDATE: ora 11.15

Evenimentul este deschis de conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța. 

„Bun venit la noul spațiu de învățare al Universității Ovidius. Aș numi acest eveniment o întâlnire cu presa, nu o conferință“ -  a precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța. 


Este prezentat momentul în care UOC a primit gradul de încredere ridicat din partea ARACIS, grad obținut în 30 iunie 2022. 

Universitatea Ovidius Constanța are de asemenea acreditarea definitivă a școlii doctorale. 

Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța spune că Universitatea face parte din Consorțiul Universitaria din care mai fac parte universități precum ASE sau Babeș-Bolyai

În octombrie 2023 urmează ca UOC să fie gazda întâlnirii Consorțiului. Rectorul UOC spune că Universitatea a reflectat ce s-a întâmplat în oraș, în contextul problemelor cu care se confruntă UOC. 

„Este o problemă ce se rezolvă în timp, prin schimbare de mentalități“ - a precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța.


Acesta mărturisește și că există o problemă mare în zona administrativă. 

„Realizările de până acum le considerăm mici victorii“ - a mai precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius Constanța. 


O altă problemă semnalată de conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu este că nu pot să atragă studenți atât timp cât nu sunt perspective de angajare în Constanța

În legătură cu terenul din zona Ovidius Park, sunt proiecte care vizează amplasarea de locuri de relaxare ca amfiteatre, terenuri de sport, biblioteci etc

Este luată în considerare și înființarea unei stații de autobuz

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii