Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leonte Năstase Ziua Mondială a Libertății Presei, marcată prin artă la Constanța

ro

03 May, 2022 21:10 3059 Marime text
Ziua Mondială a Libertății Presei Sursa foto Leonte Năstase
 
  • Artistul Leonte Năstase, un personaj important în lumea culturală constănțeană, a marcat Ziua Mondială a Libertății Presei printr-o caricatură sugestivă.

Iată mesajul transmis de artist către jurnaliști!
 

Despre ziaristi  și toți lucrătorii din presă și ziua lor consfințită la scară mondială ... toată înțelegerea mea pentru activitatea lor!

Eu cunoscând toate aspectele acestei activități de mai bine de 50 de ani, cu bune și cu neajunsurile acestei activități, atât de utilă omului contemporan , care trăiește și se modelează în raport de informația pe care o primește și care pretinde a fi cât mai corectă.

Așa că, lăsând laoparte glumele mele grafice ,transmit lucrătorilor din presă un gând colegial de simpatie și îndemnul de a fi cât mai conectați la evenimentele cotidiene spre a fi cât mai convingători în relatările lor gazetărești, a transmis Năstase Leonte pentru ZIUA de Constanța. Ziua Mondială a Libertății Presei Sursa foto Leonte Năstase
 

De Ziua LIBERTĂȚII PRESEI mă laud și eu cu un creion PERSONALIZAT primit de la UN SALON INTERNAȚIONAL DE CARICATURĂ DE PRESĂ !...

Graficianul Leonte Năstase s-a născut în judeţul Dolj. A absolvit Academia de Arte Frumoase din Bucureşti și a luat parte la festivaluri de artă din întreaga lume.


Citește și: Doza de umorCarla's Dreams a primit un „machiaj artistic” de la caricaturistul constănțean Leonte Năstase (FOTO)


Graficianul Leonte Năstase, răspuns cu umor referitor la situația artiștilor constănțeni. „Țin să remarc pașii uriași făcuți de tânăra noastră democrație!”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii