Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Florin Cîţu, de Ziua mondială a libertății presei „Lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală, mai ales acum“

ro

03 May, 2021 17:10 1707 Marime text
  • Premierul Florin Cîţu a transmis, luni, un mesaj jurnaliștilor, de Ziua libertății presei, susținând că lupta acestora pentru adevăr este vitală mai ales acum „pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie”.

De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei. Informația verificată și corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor.

Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie.

Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!, a transmis premierul.

Sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu

Citește și: Ziua Mondială a Presei Libere se sărbătorește pe data de 3 mai
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii