Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța, anunț de ultimă oră despre situația de la Liceului Teoretic Callatis

ro

01 Feb, 2022 10:13 1984 Marime text
Miercuri, 26 ianuarie, inspectorul școlar general din cadrul ISJ Constanța, Sorin Mihai, a fost prezent la Liceul Teoretic Callatis Mangalia, alături de unul dintre inspectorii școlari de sector, pentru a clarifica acuzațiile aduse de o elevă directoarei, după ce Asociația Elevilor Constanța anunța, marți, că „solicită elevilor în mod ilegal să plătească costurile pentru printarea şi xeroxarea lucrărilor scrise”.




Astăzi, 01 februarie, Sorin Mihai a precizat că a hotărât încetarea detașării în interesul învățământului pentru cele 2 directoare și începerea unei misiuni de audit prin care se vor verifica documentele contabile.



 

 Vineri dimineața s-a deplasat la Liceul Teoretic Callatis Mangalia o comisie de verificare stabilită în Consiliul de administrație al ISJ Constanța, ca urmare a noilor informații primite cu privire la acest subiect.



Raportul comisiei a fost prezentat în cadrul ședinței CA al ISJ Constanța de vineri.


Am hotărât încetarea detașării în interesul învățământului pentru cele 2 directoare și începerea unei misiuni de audit prin care se vor verifica documentele contabile.


Astăzi aștept să fie depuse cereri de ocupare a funcțiilor de director prin detașare în interesul învățământului, mâine va fi o nouă conducere a unității de învățământ., a precizat Sorin Mihai. 




Sursa foto: Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii