Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:52 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată subiectele date la simularea Evaluării Naționale la Limba și literatura română! (document)

ro

13 Mar, 2017 11:12 4146 Marime text

Elevii claselor a VIII-a, a XI-a şi a XII-a susțin, în perioada 13 - 17 martie 2017, simularea Evaluării Naţionale şi, respectiv, a examenului de Bacalaureat. Rezultatele obţinute la simulare vor fi afişate în data de 31 martie şi nu se contestă.
 
În ceea ce privește județul Constanţa, 5.940 de elevi sunt înscrişi în clasa a VIII-a, 4.819 elevi în clasa a XI-a şi 4.832 în clasa a XII-a. Probele scrise din cadrul simulării examenelor naţionale se vor desfăşura în 128 de centre (Evaluarea Naţională), în 61 de centre (Bacalaureat) şi vor începe la ora 9.00, iar accesul elevilor în săli este permis până la ora 8.30.

Timpul destinat elaborării lucrării scrise este de două ore pentru elevii clasei a VIII-a şi de trei ore pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a. Evaluarea lucrărilor se realizează de către profesori din unitatea de învăţământ în care se desfăşoară simulările naţionale. Notele obţinute la simulări se pot trece în catalog doar la solicitarea scrisă a elevului, iar rezultatele obţinute vor fi analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, dar şi la nivelul consiliului profesoral.
 
Astăzi are loc simularea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a la materia Limba şi literatura română, urmată de Matematică, pe 16 martie.

De altfel, simularea examenului naţional de Bacalaureat începe la 13 martie cu Limba şi literatura română. Pe data de 14 martie va urma proba de limba şi literatura maternă, pe 16 martie - proba obligatorie a profilului, iar pe 17 martie - proba la alegere a profilului şi specializării.

Iată care au fost subiectele date la simularea de astăzi la Limba și literatura română! Le puteți găsi în secțiunea Documente

Ti-a placut articolul?

Comentarii