Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii din comuna Pestera au serbat Zilele Scolii (galerie foto)

ro

02 Jun, 2010 02:53 3638 Marime text
pestera.jpgComuna Peştera sărbătoreşte în perioada 1-4 iunie, Zilele Şcolii. Manifestările au început ieri, cu un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.

Programul Zilelor Şcolii cuprinde atât manifestări cultural-artistice, care vor avea loc la Căminul Cultural Peştera, cât şi competiţii sportive, ce se desfăşoară pe terenul de fotbal din localitate. Suita de evenimente se va încheia pe 4 iunie, cu banchetul claselor a VIII-a.

„Organizăm pentru prima dată Zilele Şcolii, pe parcursul a patru zile. La eveniment participă toţi elevii din toate şcolile de pe raza comunei, mai exact peste 500 de elevi, preşcolari şi şcolari", ne-a declarat Raluca Găvănescu, directorul Şcolii de Arte şi Meserii Peştera. Copiii au pregătit pentru aceste zile dansuri, scenete, momente vesele şi concursuri pe diferite teme (concurs de măşti, de desene, de cultură generală etc). De asemenea, a fost organizată şi o paradă a modei, dar şi un concurs de miss şi mister. Elevii au participat şi la competiţii sportive de fotbal, baschet şi cros. Mâine, 3 iunie, Şcoala Peştera aşteaptă invitaţi de la şcolile din Valea Dacilor, Satu Nou, Tortoman şi Siliştea. „Copiii sunt foarte încântaţi. Au participat cu toţii la realizarea acestui program", ne-a declarat directorul şcolii, Raluca Găvănescu. În cadrul evenimentului de ieri, au fost felicitate şi două eleve din cadrul clasei a VII-a, care au obţinut premiile doi şi trei în cadrul unui concurs de creaţie - faza naţională. Zilele Şcolii Peştera au fost organizate şi cu sprijinul primarului comunei, Valentin Vrabie. „Vă doresc să aveţi în continuare rezultate la fel de bune la învăţătură, cum aţi avut şi până acum", le-a urat primarul Vrabie copiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii