Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copii de la Grădinița Căsuța din Pădure, din Constanța, la Biblioteca Județeană cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei (GALERIE FOTO)

ro

21 Mar, 2024 15:03 599 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/Biblioteca Județeană ConstanțaBiblioteca Județeană Constanța a fost luată cu asalt de zeci de copii de la Grădinița Căsuța din Pădure, din Constanța, cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei.

Potrivit reprezentanților Bibliotecii Județene Constanța, emoționați, curioși, timizi, cei mici, însoțiți de doamnele educatoare, au trecut pentru prima dată pragul bibliotecii.

„Povești în versuri, poezii încurcate și apoi descurcate, cântecele și jocuri interpretate de bibliotecare au făcut deliciul micuților care au intrat în dialog cu personajele din fața lor, ca într-o veritabilă piesă de teatru.
La final, copiii, împreună cu doamnele educatoare au avut ocazia să participe la niște sesiuni foto “pe aripi de poezie”.
Personajele au fost interpretate de bibliotecarele Mariana Crăciun, Manuela Dinică, Doina Monica Moșoiu, Ruxandra Hondrea, Irina Didea, Georgiana Mihăilă, Laura Puzdre și Felicia Simion, fotografiile au fost realizate de Ionuț Druche, iar decorurile au fost realizate cu sprijinul bibliotecarelor de la Secția de Împrumut pentru Copii“ - au mai precizat reprezentanții Bibliotecii Județene Constanța.

Tot cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, în holul instituției a fost amenajată o expoziție de cărți de poezii pentru copii și adulți, cărți la care au acces toți utilizatorii bibliotecii.

Citește și: 

Vernisajul expoziției „Virgil Nicolau–Fotograful Constanței și Mamaiei de altădată” va avea loc MINA Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii