Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a transmis Inspectoratul Școlar Județean Constanța legat de examenul de titularizare

ro

29 Jul, 2020 17:24 2359 Marime text

În urmă cu scurt timp, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța au transmis o informare de presă legată de desfășurarea probei scrise la examenul de titularizare, de astăzi.

Iată comunicatul oficial al ISJ Constanța:

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată astăzi, 29 iulie, la nivelul județului Constanța, în 5 centre de concurs (și două subcomisii), s-au prezentat 884 de candidaţi din cei 1001 candidaţi înscriși. Din promoţia de absolvenţi ai anului 2020, au fost prezenţi 136 de candidaţi.
84 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale. Niciun candidat nu a fost eliminat din concurs.
Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.
Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici ș iEvaluare în Educație.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.
Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.
Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie săobțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 - 14 august.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii