Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:52 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadre didactice din Constanţa care vor gradaţii de merit. Tabelul nominal cu punctajele obţinute (document)

ro

30 Jun, 2017 00:00 3935 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa a afişat rezultatul evaluării dosarelor cadrelor didactice din judeţ care s-au înscris la concursul pentru obţinerea gradaţiei de merit 2017.
 
Contestaţiile se pot depune la registratura Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa în perioada 29 - 30 iunie, între orele 10.00 şi 15.00. Soluţionarea contestaţiilor de către comisia de contestaţii va avea loc între 3 şi 5 iulie. Validarea rezultatelor finale ale concursului de către Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar şi afişarea acestora la inspectoratele şcolare sunt programate pentru 7 iulie. Listele cu personalul didactic din unităţile de învăţământ validat în vederea acordării gradaţiei de merit vor fi înaintate la Ministerul Educaţiei Naţionale între 10 şi 11 iulie. Ordinului Ministrului Educaţiei Naţionale va fi emis pe 18 august 2017.
 
Consiliul de Administraţie al ISJ Constanţa a stabilit numărul gradaţiilor de merit care vor fi acordate profesorilor din judeţul Constanţa. Pentru personalul didactic, au fost stabilite 181 de gradaţii de merit, dintre care cinci au fost alocate pentru personalul de conducere. Pentru personalul auxiliar, au fost alocate 18 gradaţii de merit. Precizăm că gradaţia de merit se acordă pentru o perioadă de cinci ani şi reprezentă 25% din salariul de bază.
 
Gradaţia de merit se atribuie începând cu data de 1 septembrie 2017. Pentru fiecare candidat, gradaţia de merit se calculează conform art. 264 din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, raportat la norma didactică de bază conform actului de numire/transfer/repartizare.
 
În Constanţa, au depus dosare în vederea acordării gradaţiilor de merit 334 de cadre didactice, din care: 51 de profesori învăţământ preşcolar, 62 de profesori învăţământ primar, 21 de profesori de limba şi literatura română, un profesor de limba latină, 15 profesori de limba engleză, un profesor de limba germană, şapte profesori de limba franceză, un profesor de limba turcă, şase profesori de istorie, şapte profesori de ştiinţe socio-umane, 13 profesori de religie, şase profesori de geografie, 19 profesori de matematică, şase profesori de informatică, şase profesori de fizică, şase profesori de chimie, opt profesori de biologie, nouă profesori de arte, 13 profesori de educaţie fizică şi sport, trei antrenori, patru profesori pentru învăţământul special, 19 profesori pentru învăţământul tehnic şi profesional, un maistru instructor, patru consilieri, patru directori, 14 secretari, trei bibliotecari, şapte informaticieni, opt administratori financiari, trei laboranţi şi doi administratori de patrimoniu.
 
Cei patru directori care au aplicat pentru acordarea gradaţiei de merit sunt: Elisabeta Ana Iuliana Linea, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, Florentina Magri, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Poarta Ală, Constantin Pătrană, de la Liceul Teoretic „Lazăr Edeleanu“ din Năvodari, şi Cristina Mirela Barabaş, de la Palatul Copiilor Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta tabelul nominal cu punctajele candidaţilor la concursul de acordare a gradaţiilor de merit aprobate în şedinţa CA-ului ISJ Constanţa din data de 22 iunie. 
 
Citeşte şi:
 
Emoţii mari pentru profesori
Câte gradaţii de merit vor fi acordate în acest an în învăţământul constănţean, pe discipline (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii