Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă Constanța a încheiat un contract cu o firmă administrată de Augustin-Constantin Oancea (DOCUMENT)

ro

05 Jun, 2023 12:52 1625 Marime text


Universitatea Maritimă Constanța și firma Eye Mall SRL au încheiat un contract în valoare de 367.167,72 de lei.
 
UMC a atribuit contractul cu titlul „furnizare gaze naturale, inclusiv transport, distribuție și altele asemenea”.
 
Potrivit descrierii achiziției publice, firma câștigătoare va furniza gaze naturale, inclusiv transport, distribuție și altele asemenea, în cantitate de 1.109 MWh, pentru categoriile de consum (C.2 și C.1) pentru perioada 1 iunie 2023 – 1 iunie 2024.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț, iar tipul procedurii a fost negociere fără publicare prealabilă.
 
Prețul estimat inițial a fost 565.590 de lei.
 
UMC și Eye Mall SRL au încheiat contractul pe 26 mai, iar rezultatul a apărut pe platforma SEAP, la data de 31 mai.
 
Despre Eye Mall SRL
 
Conform termene.ro, Eye Mall SRL a fost fondată în anul 2006, obiectul de activitate este producția de energie electrică și sediul social este pe Calea Floreasca nr. 246C, sectorul 1, București.
 
Potrivit Ministerului Finanțelor, Eye Mall SRL a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 669.931.025 de lei, un profit net egal cu 54.766.696 de lei și un număr mediu de trei angajați.
 
Asociații Eye Mall SRL
 
Asociații Eye Mall SRL sunt Aderlyne Limited și Tinmar Energy SA.
 
Potrivit termene.ro Tinmar Energy SA este acționar și în firmele Tinmar Green Energy SRL, Expert Facility SRL, Solprim SRL, AMV Solar SRL, Lumina Solar SRL, Solek Project Dzeta SRL etc.
 
Despre Tinmar Energy SA
 
Tinmar Energy SA a fost înființată în anul 2015 și are sediul social în București, Sectorul 1, Calea Floreasca, nr. 246, obiectul de activitate fiind reprezentat de comercializarea energiei electrice, potrivit confidas.
 
Firma este controlată de compania bucureșteană Martin Oil Energy SRL (deținută de Augustin Constantin Oancea și George Alexandru Oancea) și de Victory Executive SRL (deținută de George Alexandru Oancea).
 
Administratorul este George Alexandru Oancea, iar director este Augustin Constantin Oancea.
 
De asemenea, mai figurează ca administratori Gabriel Mustea, Sanda Toader și Martin Administrare & Management SRL.
 
Auditorul este KPMG Audit SRL.
 
În 2021, Tinmar Energy SA a declarat 98 de angajați, profit în creștere, ce a depășit 142,806 milioane de lei și cifra de afaceri peste 3,56 de miliarde de lei, de asemenea, în creștere.
 
Administratorul Eye Mall SRL
 
Administratorul companiei este Augustin – Constantin Oancea.
 
El mai deține funcția pentru: Sydus Consulting SRL, Vision Holdings SRL, AMV Solar SRL, Lumina Solar SRL, Solek Project Dzeta SRL, Sky Gas Trading SRL, Roșiori Solar SRL și Invest Solar Green Power Two SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Contract de finanțare de peste 1,4 milioane de euro semnat de Universitatea Maritimă din Constanța a semnat la Palatul Victoria
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii