Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. RESTO susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității!

ro

10 May, 2021 13:49 3012 Marime text
  • Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - Locație Sigură - Noi ne-am vaccinat!“
  • La ZIUA LIVE aflăm dacă vor exista locații care vor restricționa accesul clienților săi sau vor condiționa intrarea acestora  de prezentarea unui test covid negativ sau a unui certificat de vaccinare
  • Invitați la ZIUA LIVE sunt: Corina Martin, președintele de onoare și Egevit Aslan, președintele asociației RESTO

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - Locație Sigură - Noi ne-am vaccinat!“, pentru a transmite un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor Litoralului romanesc.

Corina Martin, președintele de onoare și Egevit Aslan, președintele asociației RESTO, vorbesc, marți, 11 mai de la ora 14.00 la  ZIUA LIVE despre obiectivele Asociației, despre promovarea locațiilor sigure pe litoral, dar și din municipiul Constanța.

Asociația Patronala RESTO Constanța susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității, pentru a încuraja sosirile și vacanțele pe litoralul românesc.

La ZIUA LIVE aflăm dacă vor exista locații care vor restricționa accesul clienților săi sau vor condiționa intrarea acestora de prezentarea unui test covid negativ sau a unui certificat de vaccinare.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii