Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Ia în calcul USR Constanța denunțarea acordului politic cu PNL?

ro

30 Jun, 2021 15:55 2782 Marime text
  • Dumitru Caragheorghe este noul președinte al USR Constanța
  • Mandatul acestuia este de doi ani de zile, perioadă în care acesta își propune ca organizația USR Constanța să devină una dintre cele mai relevante la nivel național
  • Despre relația USR Constanța cu PNL, cu primarul Vergil Chițac, city-managerul, Felicia Ovanesian, dar și cu președintele CJ, Mihai Lupu aflăm detalii la ZIUA LIVE

Dumitru Caragheorghe este noul președinte al USR Constanța. Mandatul acestuia este de doi ani de zile, perioadă în care acesta își propune ca organizația USR Constanța să devină una dintre cele mai relevante la nivel național.

La ZIUA LIVE, Caragheorghe vorbește despre prioritățile mandatului său de președinte, despre relația cu PNL, cu primarul Vergil Chițac, city-managerul, Felicia Ovanesian, dar și cu președintele CJ, Mihai Lupu.

Ce proiecte are USR Constanța pentru municipiu dar și pentru județ, nepromovate încă din cauza tensiunilor din Coaliția de pe plan local, aflăm, joi, 1 iulie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii