Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Explicații detaliate și pe înțelesul tuturor despre cazul militarului din Mamaia deposedat de armă

ro

22 Mar, 2022 14:04 2459 Marime text

 
  • Miercuri, 23 martie, de la ora 14.00, invitat al emisiunii ZIUA LIVE este Cristian Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir“.
  • Acesta ne va explica, pe parcursul emisiunii, care sunt procedurile militare în astfel de cazuri, care sunt sarcinile militarilor ce asigură paza obiectivelor, dar și ce înseamnă, pentru un militar, să fie deposedat de arma din dotare.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Sâmbătă seara, 19 martie 2022, un militar care asigura paza Centrului 110 Comunicații și Informatică Mamaia Sat, structură a Statului Major al Forțelor Navale, a fost atacat în post și deposedat de arma din dotare, dar și de muniția de război pe care o avea asupra sa.
 
Constanța toată, dar și alte patru județe din țară, au fost împânzite de forțele de ordine, care au instituit filtre rutiere, dar și la intrarea în magazine, pentru prinderea suspectului.
 
Arma a fost căutată, pe rând, în Canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari, dar și într-un lac din județul Iași!
 
Miercuri, 23 martie, de la ora 14.00, invitat al emisiunii ZIUA LIVE este Cristian Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir“.
 
Acesta ne va explica, pe parcursul emisiunii, care sunt procedurile militare în astfel de cazuri, care sunt sarcinile militarilor ce asigură paza obiectivelor, dar și ce înseamnă, pentru un militar, să fie deposedat de arma din dotare.
 
De asemenea, președintele AMVVD Constanța ne va vorbi și despre care sunt consecințele ce le poate suferi un militar aflat într-o astfel de situație.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii