Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:52 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Existența unei biblioteci în Constanța este un aspect care ar trebui valorizat mai mult, pe viitor?

ro

26 Jul, 2021 13:38 1091 Marime text

 
  • Angelo Mitchievici este invitat la ZIUA LIVE, marți, 27 iulie de la ora 14.00
  • La ZIUA LIVE discutăm despre planul managerial al șefului instituției, despre parteneriate, digitalizare, precum și despre evenimentele editoriale  și expozițiile care vor avea loc în următoarea perioadă


Noul manager al Bibliotecii Județene I.N. Roman din Constanța, Angelo Mitchievici este invitat la ZIUA LIVE, marți, 27 iulie de la ora 14.00.

Mitchievici este profesor universitar doctor habilitat la Universitatea „Ovidius” din Constanța unde predă literatură română și literatură comparată.


La ZIUA LIVE discutăm despre planul managerial al șefului instituției, despre parteneriate, digitalizare, precum și despre evenimentele editoriale  și expozițiile care vor avea loc în următoarea perioadă. 

De la noul manager al instituției vrem să aflăm, dacă existența unei biblioteci într-un oraș precum Constanța este un aspect care ar trebui valorizat mai mult, pe viitor?, dar și ce mesaj ați avea pentru cei care, fie ei copii sau adulți, nu au trecut, niciodată, pragul Bibliotecii I.N. Roman?


De la începutul lunii iulie, utilizatorii pot consulta din nou publicațiile Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța în sălile de lectură, cu respectarea normelor sanitare.

Pentru accesul în sălile de lectură utilizatorii trebuie să dețină un permis de intrare valid.

Numărul documentelor solicitate de un cititor este de maxim cinci titluri într-o repriză, cu posibilitatea predării parțiale a acestora și a repetării comenzii, dar fără a se depăși numărul de cinci titluri.ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Citește și: 

Surprize, surprize... Cine sunt noii manageri ai instituțiilor de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța?

Ti-a placut articolul?

Comentarii