Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:41 16 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Despre prevenția cancerului de col uterin, cu dr. Dragoș Brezeanu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie

ro

27 Apr, 2021 14:23 1553 Marime text


•    Miercuri, 28 aprilie 2021, ora 14.00, invitatul ZIUA LIVE este doctorul Dragoș Brezeanu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.
•    Pe parcursul emisiunii, doctorul ne va vorbi despre prevenția cancerului de col uterin.
•    În România, cancerul de col uterin continuă să afecteze femeile cu vârste de până în 45 de ani.
•    ZIUA LIVE poate fi urmărită în direct pe site-ul nostru, www.ziuaconstanta.ro, și pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.Cancerul de col ulterin este o boală necruțătoare, ce continuă să ia vieți și să facă victime în rândul femeilor.

În țara noastră, această boală continuă să aibă o incidență ridicată, iar cele mai multe cazuri sunt descoperite la femeile cu vârste de până în 45 de ani.

Despre modul în care putem preveni cancerul de col uterin, care sunt beneficiile vaccinării și care sunt primele simptome aflăm miercuri, 28 aprilie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, de la doctorul Dragoș Brezeanu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie în cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru, www.ziuaconstanta.ro, dar și pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?

Comentarii