Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Dacă PNL nu repetă anul viitor performanţa din 2020, cu cine va face o majoritate în Consiliul Local şi în CJ Constanța?

ro

14 Dec, 2023 11:11 1086 Marime text

Mai este un an până la alegeri, iar cifrele din sondaje nu arată foarte bine pentru PNL.

E drept că într-o oaracare măsură percepția și intenția de vot a electoratului se va forma și funcție de cum vor evolua lucrurile în prima jumătate a anului 2024.

Care este strategia PNL Constanța cu mai puțin de un an înainte de alegeri, care sunt scenariile pentru a conserva măcar rezultatul obținut în 2020 dar și ce va face PNL dacă nu repetă anul viitor performanţa din 2020, cu cine va face o majoritate în Consiliul Local Constanța și în CJ Constanța, aflăm, vineri de la ora 14.00 la ZIUA LIVE de la senatorul Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța dar și unul dintre liderii județeni ai liberalilor constănțeni.

Și tot la ZIUA LIVE, tâlcuim odiseea reducerii cheltuielilor publice, în condițiile în care Guvernul, obligat de deficit, desfiinţează doar posturile vacante şi pune noi presiuni pe economia privată.

La final de an, vrem să aflăm de la șeful politic de la municipiu dacă este mulțumit de prestaţia consilierilor locali, a primarului și a viceprimarului PNL de la Constanța.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii