Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful Serviciului pentru Imigrări Constanța, comisar șef Mircea Labeș, la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

03 Feb, 2022 17:43 4336 Marime text

Problematica migrației, azilului și, nu în ultimul rând, modul în care este contorizară integrarea socială a străinilor în România sunt, printre altele, subiectele pe care comisarul șef Mircea Daniel Labeș, șeful Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța le va lămuri vineri, 4 februarie, ora 13,00, la Ziua-n amiaza mare. 

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Vom afla cu acest prilej despre acțiunile in care au fost implicați, in 2021, polițiștii de la Imigrări Constanța. Despre lucrătorii străini admiși pe piața forței de muncă de pe litoral. De interes sunt și misiunile de îndepărtare sub escortă a cetățenilor străini care nu iși justifică prezența în România. Serviciul pentru Imigrări Constanța este o structură județeană a Inspectoratului General pentru Imigrări, din subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Ca organizare, Inspectoratul este constituit la nivel central din direcții, servicii și alte structuri funcționale, iar la nivel teritorial din centre regionale de proceduri şi cazare a solicitanților de azil, centre de cazare a străinilor luați în custodie publică și structuri județene. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii