Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărţişoare din cuvinte Mihai Teodor Bont, DJ - „Datorită vouă, lumea care ne înconjoară este un Paradis” (galerie foto)

ro

09 Mar, 2015 00:00 3483 Marime text
Mihai Teodor Bont a reușit, într-un timp foarte scurt, să participe la cursurile unei școli de DJ și apoi să câștige un concurs de mixat inițiat de echipa celebrului Tiesto. Astăzi, va vorbi despre atmosfera din cluburile constănțene și va transmite o dedicație muzicală tuturor domnișoarelor și doamnelor.

 Când a început cariera ta de DJ?

În toamna anului 2007, după ce am absolvit cursurile unei şcoli de DJ din Constanţa conduse de domnul Ionuţ Ariton.

Care sunt artiştii cu care ai colaborat până în prezent?

În general, am colaborat cu artiştii locali de prin oraşele unde am mixat: Constanţa, Bucureşti, Braşov ş.a. Dar cea mai specială colaborare a fost cea cu Tiësto, din decembrie 2007. I-am remixat o piesă, pentru care m-a şi premiat.

 Cum vezi viaţa de noapte din Constanţa din postura de responsabil cu buna dispoziţie?

 Salut diversitatea din ce în ce mai prezentă. Dacă înainte trendul general în cluburile şi barurile constănţene era muzica electronică, acum există localuri unde se ascultă muzică alternativă, rock, dubstep, hip-hop, oldies, latino, ba chiar unele dintre acestea organizează concerte de jazz, blues etc.

 În ce măsură a evoluat calitatea instrumentelor şi a muzicii din cluburile de pe litoral, în ultimele veri?

Publicul este într-o măsură din ce în ce mai mare un cunoscător şi un consumator fin al muzicii de calitate. În ultimele veri, pe litoral s-au înmulţit concertele live susţinute de artişti şi trupe din cele mai variate genuri şi stiluri, semn că, încet-încet, se produce o schimbare. Suntem într-o perioadă în care vrem tot mai mult să auzim notele muzicale direct din instrumente sau din vocile artiştilor.

 Te vezi făcând această meserie toată viaţa sau îţi doreşti să te reorientezi pe viitor?

 Cu toate că am beneficiat printre altele şi de foloase financiare, activitatea de DJ va rămâne la stadiul de pasiune pentru mine. În paralel, mă concentrez pe domenii precum ecologie, turism şi I.T.

 Ce piesă le dedici domnişoarelor şi doamnelor acum, la început de primăvară ?

 Deoarece, la fiecare început de primăvară, le sărbătorim pe ELE, dă-mi voie să spun câteva cuvinte înainte de a face dedicaţia muzicală. Dragi mame, iubite, soţii, surori, fiice, bunici, străbunici, mătuşi, verişoare, amice, doamne şi domnişoare de orice fel, vă mulţumim că ne inspiraţi, că ne daţi încredere, speranţă şi că ne pavaţi drumul spre bine în fiecare zi. Datorită vouă, lumea care ne înconjoară este un Paradis. Paradis(e) - piesa celor de la Coldplay - este şi dedicaţia mea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii