Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu Live Dorin Opreanu, specialist în agricultură și fonduri europene vorbește despre proiectele candidaților PNL Constanța pentru alegerile legislative din decembrie

ro

02 Nov, 2020 00:00 6333 Marime text
 
  • Directorul adjunct AFIR, liberalul Dorin Opreanu a fost recent validat în funcția de consilier județean
  • Acesta candidează și pentru un mandat de deputatul pe locul 9 pe lista PNL Constanța la alegerile parlamentare din 6 decembrie
  • Opreanu are o vastă experiență profesională în domeniul fondurilor europene și a problemelor fermierilor și agriculturilor din Dobrogea
  • Dacă va ajunge în Parlament, Opreanu are în visor sprjinirea agriculturii ecologice

Directorul adjunct AFIR, liberalul Dorin Opreanu a fost recent validat în funcția de consilier județean.
Acesta candidează și pentru un mandat de deputatul pe locul 9 pe lista PNL Constanța la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Numele lui Opreanu a fost vehiculat în cadrul PNL, alături de cel a lui Gabriel Monea și pentru preluarea funcție de administrator public al județului Constanța.
Director general adjunct la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Este absolvent al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București și a facultății de Administrarea afacerilor în comerț, turism şi managementul calității.

Opreanu are o vastă experiență profesională în domeniul fondurilor europene și a problemelor fermierilor și agriculturilor din Dobrogea.

Miercuri, 4 noiembrie de la ora 19.00, Dorin Opreanu vorbește la Interviu Live despre proiectele administrației liberale pentru  județul nostru, precum și despre punctele forte și proiectele echipei de candidați a PNL Constanța pentru alegerile legislative din decembrie.
Dacă va ajunge în Parlament, Dorin Opreanu vrea să sprijine agricultura printr-o serie de inițiative legislative pe care vrea să le legifereze. Una dintre acestea vizează agricultura ecologică.
 
 
ZIUA de Constanța live poate fi urmărită pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii