Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:13 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu cu Adrian Constantinescu „Dumnezeu ne-a dat toate instrumentele pentru a ne vindeca și evolua pe plan spiritual”

ro

27 May, 2022 00:00 909 Marime text

Interviul cu Adrian Constantinescu, difuzat de ZIUA de Constanța ieri, 25 mai 2022, a oferit ocazia cititorilor noștri de a-l cunoaște îndeaproape pe cel care a schimbat perspectiva multora dintre cei pe care i-a îndrumat pe calea spiritualității.

Adrian ne-a vorbit, cu căldură și modestie, despre parcursul său, de la profesia de arhitect, pasionat de geometrie, la misiunea sa de „arhitect spiritual”, despre momentul în care a schimbat paradigma, de la o viață tehnică și mentală, la o viață aliniată „pe cale inimii”, ale cărei principii le împărtășește cu toți cei care aleg să le cunoască.

Darul său, de a aduce lumină în jur și a da mai departe ce a învățat, se concretizează în cursuri și tabere, în care predă tehnici menite să ne aducă mai aproape de noi, să ne reamintească cine suntem cu adevărat.

S-au trecut în revistă, foarte condensat, câteva dintre cursurile pe care Adrian le susține în mod regulat – Trezirea Inimii Iluminate, Imageria Inimii, Respirație Conștientă, Kriya Yoga (respirația spinală),  Original Feeling Touch (OFT) – și s-au evidențiat beneficiile legate de aplicațiile practice ale tehnicilor experiențiale predate în cadrul acestor cursuri.

Adrian a explicat modul în care aceste „unelte” ne pot face viața mai ușoară, ne pot conecta cu sinele nostru profund, menținându-ne pe o vibrație înaltă, în adevăr și autenticitate.
 
Busola noastră trebuie să fie inima, susține Adrian Contantinescu, iar tehnicile de respirație sunt un instrument magic, aflate tot timpul la îndemână, pentru armonizare interioară, autovindecare și curățare emoțională, care aduc echilibru și claritate mentală.

„Dumnezeu ne-a dat toate instrumentele pentru a ne vindeca și evolua pe plan spiritual. Tot ce trebuie să facem este să ne reamintim și să ne reconectăm. Odată ce structurile subtile ale corpului sunt reconectate conştient cu geometriile arhetipale care au creat Universul, de la atomi la galaxii, sistemul uman demarează un proces radical de reconstrucţie. Şi nu în ultimul rând, se reconstruieşte calea prin care spiritul este repus în rolul de coordonator autentic al destinului, eliberat de interferenţele repetitive ale minţii.”


 
Citește și:
#ConstanțaEsteBine Interviu cu Adrian Constantinescu. Trezirea Inimii Iluminate pentru o viață cu sens, împlinită și armonioasă

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii