Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul online cu Elena Frâncu, directorul coordonator al Direcţiei de Tineret şi Sport Constanţa s-a terminat Tema a fost - „Sportul constănţean între provocări, criza economică şi imixtiune politică?!"

ro

01 Sep, 2011 00:00 5532 Marime text

Descarca document: chat.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 01 Sep, 2011 11:58 doamna va rog inca odata frumos sa il goniti pe vagabontul de giani de la faru si faceti o echipa frumoasa de liga 1 si atunci va jur ca o sa va sarut mana toata viata mea...pt mine daca nu este farutu in liga 1 pt mine nu exista nimic mai frumos in lume...nici pe mama nu am iubit-o cum iubesc acest club de la 2 ani de cand am fost prima oara pe stadion....cu respect
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:33 @Elena Franc: da sufar pentru neimplinirile fiecaruia dintre noi, dar sunt si pregatita sa ma adun si sa continui lucrurile bune in functie de posibilitatile financiare si intelectuale pe care le mai am la aceasta varsta. Astept sa predau in picioare, apoi ce vrea Dumnezeu. Le multumesc tuturor si imi cer scuze pentru greselile facute fara voie tuturor.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:30 @Andrei: Sunt mandra ca sunt mana dreapta a celor doi, sunt oameni alesi de majoritatea cetateanilor acestui judet si la fel de bucuroasa ca sunt mana dreapta a tuturor celor care au vrut binele sportului indiferent de culoarea politica. Pana la urma ce conteaza mai mult culoarea politica sau binele facut. Si cu Dutu am colaborat super, m-a slavat din ghearele unuia Jianu de la PNTCD. E mult de treaba si suntem norocosi ca suntem constanteni.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:28 @Andrei: daca asociati numele Bingo de Francu si Stanga e gresit. Daca ne asociaza ca doi mari handbalisti ii multumesc.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:27 @Andrei: Razvan a fost sustinut financiar la Palatul Copiilor si apoi la Farul. Niciodata Razvan nu a fost a altui judet. medalia de bronz de la Atena a fost obtinuta sub culorile Farului iar eu am fost langa el si sotia lui, eu fiindca acreditata am fost cea care impreuna cu Tileaga i-am facut masaj inainte de cursa finala.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:25 @Cetatean: Chiar am investit mult in basket si cluburile private pot confirma acest lucru. Stiu ca in sondajul facut, stiu ca balsketul este in topul liceenilor. Am finantat doua proiecte anul acesta - Ghita Mureasan si Perform Bascket. Sa mai cautam investitori precum Dichiu care a bagat bani si a iesit pe locul 3.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:23 @ANA: am fost doar inainte de 89 in UTC si de la vreo 35 de ani membru PCR din 86-89.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:20 @Un om informat: nici Francu, nici Melinte nu-si pot murdari reputatia prin vanzarea bazei Hidrotehnica.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:19 @hotii: marti avem controlul Curtii de Conturi dar te asigur ca din patrimoniul sportului constanean nu s-a furat nimic.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:19 @hotii: marti avem controlul Curtii de Conturi dar te asigur ca din patrimoniul sportului constanean nu s-a furat nimic.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:18 @Gabriela:iti multumesc mult Gabriela, nimeni nu e de neinlocuit . datorez totul constantenilor si educatiei mele.
  • invitat Ziua de Constanta Interviu Online 01 Sep, 2011 11:17 @Ursu Ardelean: LPS are structuri de juniori. Nu mai suntem unde am fost, e greu sa vorbesti la general. Nu mai sunt echipe bune la sporturi de echipa. dar sunt fetele de la volei de la Medgidia, avem proiectul Perform baschet organizat de federatie si DJTS.
  • Ursu Ardelean 31 Aug, 2011 19:51 Dar mai grav e că la juniori, Constanţa nu mai are nimic! Mă refer la 12-14 ani! Că de-acolo trebuie luaţi! Ce-i la 16 ani e gata! Ori ştie, ori nu!
  • Gabriela 31 Aug, 2011 19:37 va apreciem foate mult munca pe care o depuneti la dsj constanta nimeni si nimic nu va poate egala in tot ceea ce faceti pt sportul constantean cu respect
  • hotii 31 Aug, 2011 19:33 S-a furat tot ce s-a putut. Solicitați actele de verificare ale controlului Curtii de conturi și o să ramâneți muți de uimire.
  • Un om informat 31 Aug, 2011 19:23 preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Doina Melinte este principala sustinatoare a Elenei Frâncu. Se cunosc de mult timp si se pregatesc sa praduiasca baza Hidrotehinicii!
  • ANA 31 Aug, 2011 19:19 DOAMNA FRINCU NU A FOST SI NU ESTE ANGRENATA POLITIC! O stie si un om de pe strada, simplu… insa de ajutat, a ajutat pe oricine a avut nevoie de o mana de ajutor calda, indiferent de culoare politica….
  • Cetatean 31 Aug, 2011 19:18 Doamna Francu .. dar cu baschetul in orasul Constanta ce face-ti ????!!!! De ce nu investiti si in acea ramura ??? !!! candva era o echipa frumoasa in acest oras si acum NU EXISTA !!!! Dumneavoasta va pasa doar de handbal masculin!!!! ATAT !!!!
  • Andrei 31 Aug, 2011 19:17 Ca tot se vorbeste despre performantele lui Razvan Florea, mi-am adus aminte ca Elena Francu a fost cea care i-a dat lui Stanga bazinul Parc din Contanta (Mamaia mai exact), sa-l transforme ala in sala de Bingo. Probabil ca asta l-a mobilizat pe Razvan sa faca performanta si sa fuga sa se antreneze in afara ori de cate ori a avut ocazia.
  • Andrei 31 Aug, 2011 19:16 D-na Francu nu este membru al PSD, ori al oricarui alt partid. ea a fost sustinuta de echipa Mazare si este mana dreapta a lui Nicusor Constantinescu. cred ca politizarea in exces a tuturor colturilor administratiei publice va fi piatra de mormant a reprezentantilor politicii din Romania.
  • Elena Francu 31 Aug, 2011 19:15 Elena Francu, stiu ca suferi, stiu ca te doare, stiu pasiunea si sacrificiile facute, pentru sportul constantean, pentru sportul romanesc. Si la fel ca mine, mii de constanteni nu vor uita nicicand bucuriile pe care ni le-ai oferit ca sportiva
  • Mircea 31 Aug, 2011 19:14 daca iubea sportul,d-na elena francu avea varianta sfidarii propriului partid dandu-si demisia din psd. si inca ceva in orice democratie functioneaza principiul:”pleaca ai nostrii vin ai nostrii”,cu o singura exceptie cea din legislatura trecuta cand pnl-ul era sub papucul psd-ului.
  • bossu 31 Aug, 2011 19:11 Elena Francu este cazul sa te retragi. Constantenii nu vor uita ca ai distrus echipa Farul si mai nou si CS Tomis
  • basescu 31 Aug, 2011 19:06 Dupa ce a facut praf sportul constantean, adevarat, dupa ce nu a pus umarul in 25 de ani la ridicarea vreunei baze sportive, dupa ce a ajutat actuala conducere sa spele bani prin celebrele echipe de top, dupa ce a distrus piscina Parc cu prietenii Birtalan si Stanga, vine acum si cere o sala ultramoderna pentru gasca... Nu va e rusine pentru ce i-ati facut lui Slabu, care tinea o echipa de top in Europa ? Doar cine pupa mana are avantaje in acest judet de rahat !
  • olimpiu 31 Aug, 2011 19:01 Mai bine intrebati-o de baza de la Hidrotehnica caci ea este pionul principal.
  • marian 31 Aug, 2011 19:00 nu va mai agitati, nu o sa pateasca nimic. acest om de nimic este cancerul sportului constantean si, dupa ce si-a format un cult al personalitatii, dupa ce s-a dat bine doar cu cei care ii aduceau, bani, imagine sau relatii, dupa toate acestea, nu a facut decat sa-si umple buzunarele ei si gastii ce o o inconjoara. oricum, rusine ei, a fost o sportiva buna si nu ma asteptam.
  • marian 31 Aug, 2011 19:00 nu va mai agitati, nu o sa pateasca nimic. acest om de nimic este cancerul sportului constantean si, dupa ce si-a format un cult al personalitatii, dupa ce s-a dat bine doar cu cei care ii aduceau, bani, imagine sau relatii, dupa toate acestea, nu a facut decat sa-si umple buzunarele ei si gastii ce o o inconjoara. oricum, rusine ei, a fost o sportiva buna si nu ma asteptam.