Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:34 12 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

info-sud-est.ro Radu Mazăre, inculpat într-un alt dosar referitor la vânzarea unor terenuri. DNA estimează un prejudiciu de peste 1 milion de euro

ro

23 Aug, 2017 00:13 2593 Marime text
Printr-un răspuns la o solicitare trimisă în temeiul Legii 544/2001, Biroul de Informare și Relații Publice al Direcției Naționale Anticorupție a confirmat, pentru ziarul Info Sud-Est, zvonurile conform cărora Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, este inculpat într-un alt dosar privind vânzarea unor terenuri din municipiul Constanța.
Radu Mazăre este urmărit penal pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în formă continuată, și este acuzat de procurori că ar fi vândut cinci terenuri fără licitație publică și fără ca rapoartele de evaluare să fi fost aprobate de Consiliul Local Constanța. Trei dintre aceste terenuri ar fi fost vândute la prețuri subevaluate și cu încălcarea mai multor prevederi legale. Prejudiciul calculat de procurorii DNA depășește un milion de euro.

Procurorii DNA Constanța au disjuns dosarul din cauza în care fostul primar a fost trimis în judecată, în aprilie 2015, pentru vânzarea altor terenuri, alături de Sorina Gina Hortolomei Moscu, SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development.

Răspunsul integral al Biroului de Informare și Relații Publice din cadrul DNA:

Articolul integral pe info-sud-est.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 23 Aug, 2017 19:40 Daca pentru un prejudiciu de 100 si ceva de milioane de euro a primit 4 ani cu suspendare, atunci pentru un milion, v-a primii 4 minute de plimbare.