Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vilă turistică de trei etaje, în Mamaia Nord. Investitorul - Manex Royal Group SRL (document)

ro

08 Mar, 2018 00:00 2359 Marime text
Memoriul de prezentare a proiectului „Construire vilă turistică S+P+2 etaje - 3 retras, cu terasă circulabilă, piscină şi împrejmuire teren“ a fost depus de către societatea Manex Royal Group SRL la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea solicitării acordului de mediu.
 
Investiţia imobiliară va fi realizată în Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 9, strada D 26, cu acces din aleea nr. 6B. Terenul pe care se va realiza investiţia este identificat cu număr cadastral 113486 şi are o suprafaţă de 626 mp. Potrivit actelor depuse la Agenţia de Mediu, vila turistică va avea 14 unităţi locative, o suprafaţă construită de 219 mp, o suprafaţă desfăşurată de 816 mp. Piscina va avea, la rândul ei, o suprafaţă de 24 mp. Investitorul va amenaja nouă locuri de parcare şi spaţii verzi pe o suprafaţă de 114,50 mp.
 

Manex Royal Group SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2010, firma are sediul social în municipiul Constanţa, etajul 1. Capitalul social, de
200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Nicoleta Iuliana Manole, născută pe 6.12.1974, în municipiul Constanţa, este asociat unic. Administratorul societăţii, care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, este Gabriel Odică, născut pe 2.11.1977, în Constanţa.
 
Printre activităţile secundare se numără: activităţi de servicii suport pentru învăţământ; activităţi ale centrelor de îngrijire medicală; activităţi ale centrelor de recuperare psihică şi de dezintoxicare, exclusiv spitale; activităţi ale căminelor de bătrâni şi ale căminelor pentru persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure; alte activităţi de asistenţă socială, cu cazare; activităţi de asistenţă socială, fără cazare, pentru bătrâni şi pentru persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure; activităţi de îngrijire zilnică pentru copii; alte activităţi de asistenţă socială, fără cazare; activităţi de interpretare artistică (spectacole); activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole); activităţi de creaţie artistică; activităţi de gestionare a sălilor de spectacole; activităţi de jocuri de noroc şi pariuri; activităţi ale bazelor sportive; repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice; repararea echipamentelor de comunicaţii; repararea aparatelor electronice de uz casnic; repararea dispozitivelor de uz gospodăresc şi a echipamentelor pentru casă şi grădină; repararea încălţămintei şi a articolelor din piele şi multe altele.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: comuna Valu lui Traian, strada Murfatlar nr. 17A; comuna Valu lui Traian, Calea Dobrogei nr. 142; Mangalia, şoseaua Constanţei nr. 38A, bloc A1, scara A.
 
În anul fiscal 2014, firma cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 166.956 de lei şi un profit de
40.739 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea Manex Royal Group SRL, cu trei salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 149.284 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: trei salariaţi, cifră de afaceri de 210.764 de lei şi profit de 34.486 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la APM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii