Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:23 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreședintele Farul Constanța, Tiberiu Cristian Curt, investește în imobiliare. A primit autorizația de la Primărie

ro

30 Sep, 2021 00:00 2120 Marime text
  • Vicepreședintele Farul Constanța, Tiberiu Cristian Curt, alături de partenerul de afaceri Sergiu Stere au primit autorizația de construire de la municipalitate
  • Ei vor construi case înșiruite în Palazu Mare
 
Primăria municipiului Constanța a emis o autorizație de construire pentru Cortes Inox SRL, care dorește să investească imobiliar în zona Palazu Mare. Facem mențiunea din start că unul dintre acționarii din firmă este vicepreședintele Farul Constanța, fiind vorba de Tiberiu Cristian Curt.
 
Astfel, prin AC 775 din data de 29 septembrie 2021, municipalitatea a dat undă verde pentru construirea de locuințe înșiruite P+1E – 11 unități locative individuale, împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre Cortes Inox SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2005, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Vârful cu Dor. Asociați în firmă sunt Sergiu Stere și Tiberiu Cristian Curt, ambii cu o cotă parte de 50%. Ambii au și rolul de administratori ai firmei. În anul 2020, firma a avut 0 salariați, cu o cifră de afaceri de 4.481.793 lei, cu un profit de 222.746 lei. Compania Cortes Inox S.R.L. a încheiat un contract de achiziții publice in valoare totală de 387.224,46 lei.
 
Tiberiu Cristian Curt este vicepreședintele de la clubul Farul Constanța, iar conform Confidas.ro, mai este asociat și administrator la CRT Greentech Energy SRL. A mai fost asociat la Sergimar, care, în prezent, este radiată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: FC Farul Constanţa
 
Citește și:

Farul Constanţa Gică Popescu şi Tiberiu Curt au împărţit cadouri la Spitalul Judeţean Arad, secţia Pediatrie (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii