Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiberiu Curt modifică numele firmei pe care o controlează și îi schimbă sediul social

ro

02 Sep, 2023 16:31 2268 Marime text
  • Amintim că Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Cortes Inox SRL, pentru o investiție imobiliară.
  • Firma e controlată de Curt Tiberiu-Cristian şi Stere Sergiu

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia luată de societatea Cortes Residence S.R.L. cu privire la modificările aduse în cadrul firmei.


Decizia afișată în Monitorul Oficial la data de 30 august 2023, a fost luată prin hotărârea nr. 3/20.07.2023 a adunării generale a asociaţilor. Astfel, asociații Curt Tiberiu-Cristian şi Stere Sergiu, în calitate de asociaţi ai CORTES INOX - S.R.L., au decis următoarele:


„1.Se modifică denumirea societăţii din CORTES INOX - S.R.L. în CORTES RESIDENCE - S.R.L.
2.Se schimbă sediul social al Societăţii din mun. Constanţa, Str. Vârful cu Dor nr. 26 (Incinta Sere, lot 3, 4), judeţul Constanţa. România, la adresa din municipiul Constanţa, str. Dorobanţi nr. 51, judeţul Constanţa.
3.Se schimbă obiectul principal de activitate al Societăţii din „Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice - cod CAEN 2511", în „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale - cod CAEN 4120".
4.Se renunţă la celelalte obiecte din activitatea secundară şi rămân în obiectul secundar de activitate al Societăţii următoarele:
2511 - Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice
4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliară
4332 - Lucrări de tâmplărie şi dulgherie
4333 - Lucrări de pardosire şi placare a pereţilor
4334 - Lucrări ele vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri
4339 - Alte lucrări de finisare
5210 - Depozitări
7112 - Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
5. Mandatul celor doi administratori, Curt Tiberiu - Cristian şi Stere Sergiu este de 20 de ani, începând cu data prezentei Hotărâri”.


Amintim că Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Cortes Inox SRL, pentru o investiție imobiliară.
 
Așadar, prin CU 105/01.02.2022, firma dorește să investească în Constanța, pe strada Dumbrăveni nr. 8. Obiectul documentului constă în „Construire locuințe înșiruite P+1E (cinci unități locative individuale) împrejmuire teren și organizare de șantier (cu condiția existenței unui acces carosabil și pietonal dintr-o circulație publică în mod direct sau prin servitute)”.
 
Amintim că nu este primul astfel de document obținut de investitor. Prin CU 3441 din 9 noiembrie 2021, firma menționată dorește să ridice 5 unități locative individuale pe strada Dumbrăveni nr. 8, Lot ½. Locuințele vor avea un regim de înălțime P+1E, se va împrejmui terenul și se va face organizarea de șantier. De menționat este că primăria a cerut elaborarea și aprobarea unui plan urbanistic de detaliu (PUD). Documentul are o valabilitate de 24 de luni. Amintim că Primăria municipiului Constanța a emis AC 775 din data de 29 septembrie 2021. Municipalitatea a dat undă verde pentru construirea de locuințe înșiruite P+1E – 11 unități locative individuale, împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Firme Constanța
Ciprian Marica s-a retras din Caelia-Mamaia SRL! Cui i-a cesionat părțile sociale și pentru ce sumă




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii