Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:03 28 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Farul Constanţa Gică Popescu şi Tiberiu Curt au împărţit cadouri la Spitalul Judeţean Arad, secţia Pediatrie (galerie foto)

ro

18 Jul, 2021 19:12 2715 Marime text
  • Gică Popescu a decis de asemenea să sprijine și renovarea unor alte încăperi ale secției de pediatrie a unităţii spitaliceşti arădene.
 
Prezenţi la Arad, unde Farul Constanţa susţine astăzi meciul cu UTA, din etapa întâi a Ligii 1, sezonul 2021/2022, Gică Popescu şi Tiberiu Curt, preşedintele, respectiv vicepreşedintele clubului de pe litoral, au mers la Spitalul Judeţean din Arad, unde le-au oferit cadouri micilor pacienţi de la secţia Pediatrie.   

Farul suntem toți, pretutindeni!

Președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, împreună cu vicepreședintele Tiberiu Curt au vizitat Secția de Pediatrie 2, aripa renovată, a Spitalului Județean din Arad, acolo unde au împărțit cadouri pentru micuții pacienți!
  
Asociația Cetatea Voluntarilor din Arad, prin proiectul Cu drag pentru viitor, ajută la renovarea în continuare a secției de Pediatrie numărul 2 prin intermediul donațiilor, se arată pe site-ul oficial al Farului Constanţa.   

 
Sursa citată menţionează că, impresionat de modul în care cei de acolo s-au implicat pentru a oferi cele mai bune condiții copiilor, Gică Popescu a decis de asemenea să sprijine și renovarea unor alte încăperi ale secției de pediatrie.

Cu drag pentru viitor!
 
La invitatia personalului cu inimi mari de acolo, am vizitat astăzi, înaintea meciului UTA - Farul, Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Am împărţit micuţilor mingi şi eşarfe.
 
Fiindcă modernizarea secţiei s-a făcut numai din donaţii, voi dona şi eu o parte din aparatura de care mai e nevoie atunci când noua secție va fi gata, a menţionat Gică Popescu pe Facebook.
 

 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la eveniment. Sursa foto: Farul Constanţa
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii