Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru Nitalexil SRL. Va ridica un imobil în zona Teatrului de Vară din Mamaia

ro

17 Oct, 2017 00:00 8142 Marime text
Nitalexil SRL, controlată de Seaside Estate Company SRL şi Radu Marin, construieşte în zona Teatrului de Vară - Complex Perla, staţiunea Mamaia. Municipalitatea a emis, în acest sens, pe data de 16 octombrie, Certificatul de urbanism nr. 3105. Potrivit actului, Nitalexil SRL va ridica un imobil P+1E cu spaţii comerciale la parter şi restaurant la etaj.

Nitalexil SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma înfiinţată în anul 2001 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 10 lei. Compania este controlată de Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în comuna Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice, este Radu Marin. În anul 2015, firma cu zece angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.606.240 de lei şi un profit net de 4.619.421 de lei.
 
La rândul său, Seaside Estate Company SRL a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 35.200 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 352 de lei. Seaside Estate Company SRL este controlată de GKL Engineering LTD, cu sediul social în Seychelles, cu 66% din capitalul social, SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social.

Marius Cristian Coman este administratorul firmei, care execută lucrări speciale de construcţii.

Citeşte şi:

Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document) 

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)

Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mircea iancu 17 Oct, 2017 08:55 Mamaia este invadata de constructii atit pe plaja cit si pe spatiile verzi distrugind natura.Pina unde va ajunge primarul sa dea autorizatii de constructie? Inafara de colectare bani pentru propriul buzunar ,mai stie ceva?Inspectia in constructii,Garda de mediu mai exista?