Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document)

ro

31 Mar, 2017 00:00 3426 Marime text
Societatea Nitalexil SRL continuă investiţiile imobiliare în Constanţa şi Mamaia. După ce a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+8e-9e/ terasă circulabilă cu spaţiu alimentaţie publică la parter şi hotel apartament la etaje, acoperire terasă de la parter cu pergolă şi împrejmuire teren“ în vederea obţinerii acordului de mediu, iată că firma a apelat din nou la aceeaşi instituţie.
 
Recent, a înaintat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+6-8e alimentaţie publică la parter şi apartamente la etaje“, care urmează să fie ridicat în staţiunea Mamaia Nord, careul C3, număr cadastral 227662. „Deoarece este nevoie să se asigure în totalitate locurile de parcare în incinta parcelei, s-a renunţat la realizarea spaţiului de alimentaţie publică la parter, în locul acestuia urmând a se realiza o parcare în sistem multiparking“, se precizează în memoriul depus la APM Constanţa.
 
L-am contactat pe Florian Ilie, reprezentantul societăţii Nitalexil SRL, care figurează ca persoană de contact în proiectul depus la APM Constanţa, pentru a afla mai multe detalii despre proiect, însă acesta nu a răspuns nici la telefon, nici la SMS-ul trimis.
 
Scopul investiţiei constă în construirea unui imobil cu funcţiunea de locuire colectivă, cu parcare la parter şi regim de înălţime P+6-8E. Necesitatea proiectului rezultă din cererea crescută în ultimii ani de spaţii de locuire în staţiunea Mamaia.
 
Amplasamentul propus se află în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona de nord, careul C3, nr. cadastral 227662, şi aparţine SC Nitalexil SRL. Terenul are o suprafaţă de 698 mp şi are ca vecinătăţi: la nord - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, alee; la vest - teren proprietate a Primăriei Constanţa, alee propusă şi teren proprietate particulară, lot 30; la est - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, parcare; la sud - teren proprietate a Primăriei Municipiului Constanţa, alee şi teren proprietate particulară, căi de acces public.
 
Pe amplasamentul studiat se propune realizarea unei clădiri ce va adăposti apartamente de două camere, garsoniere la etaje şi parcare la parter. Imobilul propus se compune dintr-un singur volum, care se va amplasa pe teren în sistem izolat, la o distanţă de 2,74 m faţă de latura de est, 0,62 m faţă de latura de sud, 10,54 faţă de latura de vest şi 0,52 m faţă de latura de nord. Clădirea propusă are dimensiunile în plan de 20,70 m în lungime şi 17,50 m lăţime.

Iată ce finisaje interioare vor fi executate! 

Potrivit proiectului, în interiorul imobilului se vor monta: gresie porţelanată la grupuri sanitare, băi, holuri, balcoane; parchet laminat în livinguri şi dormitoare; granit în holul de acces, scară şi pe holurile de etaj; faianţă la pereţii băilor şi ai bucătăriilor; plafoane false din ghips-carton simple, alternând cu plafoane rezistente la umezeală; uşi celulate din lemn (la grupurile sanitare neventilate prevăzute cu grilă de ventilare); uşi din PVC la parter, balustradă interioară la scară; vor fi realizate zugrăveli lavabile la pereţi şi tavane.
 
Structura de rezistenţă va fi de tip cadre din beton armat monolit. Pereţii exteriori vor fi realizaţi din zidărie de BCA GBN 50 cu grosimea de 30 cm. La interior, zidurile despărţitoare între apartamente vor fi realizate din zidărie de BCA cu grosimea de 25 cm, iar cele despărţitoare din interiorul camerelor vor fi realizate din zidărie de BCA cu grosimea de 15 cm, conform planurilor de arhitectură.

Despre Nitalexil SRL 

Societatea este controlată de Seaside Estate Company SRL şi Radu Marin. Înfiinţată în anul 2001, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în Nitalexil SRL sunt Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în comuna Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de activităţi ale agenţiilor turistice, este Radu Marin. În anul 2015, firma cu zece angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.606.240 de lei şi un profit net de 4.619.421 de lei.
 
La rândul său, Seaside Estate Company SRL a fost înmatriculată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Firma are un capital social subscris de 35.200 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Juridice sunt SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social, Gypsy Investments INC, cu sediul în Liberia, cu 33% din capitalul social, şi Rectangle Transport Ltd, cu sediul în Liberia, cu 33% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marius Cristian Coman, născut pe 28.07.1976, în Bucureşti.
 
Seaside Estate Company SRL se ocupă de „alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.“. În anul 2015, societatea Seaside Estate Company SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei. Cât priveşte anul 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 10.516 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la APM Constanţa de Nitalexil SRL.

Citeşte şi:

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)

Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

Bloc de opt etaje, ridicat de SC Nitalexil SRL în Mamaia Nord. Iată ce a solicitat de la APM Constanţa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii