Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)

ro

29 Mar, 2017 00:00 2868 Marime text
Memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+8e-9e/ terasă circulabilă cu spaţiu alimentaţie publică la parter şi hotel apartament la etaje, acoperire terasă de la parter cu pergolă şi împrejmuire teren“ a fost depus de către Nitalexil SRL la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Am luat legătura cu Florian Ilie, acesta fiind indicat drept persoană de contact în memoriul depus de Nitalexil SRL la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Convorbirea telefonică s-a întrerupt însă, iar Florian Ilie nu a mai răspuns nici apelurile noastre, nici la SMS-ul trimis. Dacă vom primi un răspuns de la acesta, vom reveni cu declaraţia respectivă în ediţiile viitoare.
 
Revenind la investiţia menţionată, precizăm că aceasta va fi realizată în staţiunea Mamaia, zona Bar Melody - Victoria, conform actului de alipire autentificat cu nr. 2009/27.10.2015, număr cadastral 244084. Scopul investiţiei constă în construirea unui imobil cu funcţiunea de hotel-apartament cu spaţiu de alimentaţie publică la parter şi regim de înălţime P+8-9E. Pe amplasamentul studiat se află în momentul de faţă o construcţie provizorie cu destinaţia de terasă acoperită - alimentaţie publică, ce sa află în curs de autorizare de desfiinţare. Terenul studiat este racordat la reţelele de utilităţi din zonă (alimentare cu apă, canalizare ape menajere, reţea gaze naturale şi energie electrică) şi are următoarele vecinătăţi: la nord - domeniu public Municipiul Constanţa, alee pietonală; la sud - domeniu public Municipiul Constanţa - alee pietonală, la est - domeniu public Municipiul Constanţa - Promenada Mamaia; la vest - domeniu public Municipiul Constanţa. Pe amplasamentul studiat se propune realizarea unei clădiri ce va adăposti apartamente de două camere şi garsoniere la etaje pentru închiriere în regim hotelier sezonier şi un spaţiu de alimentaţie publică la parter. Imobilul propus se compune dintr-un singur volum.
 
Clădirea propusă are dimensiunile în plan de 26,40 m în lungime şi 17,40 m lăţime şi următoarele spaţii autorizate: parter (zonă acces apartamente, hol acces, lift, casa scării, spaţiu tehnic-hidrofor, desk recepţie, centrală detecţie şi pază, grup sanitar, spaţiu tehnic, staţie de pompare; zonă alimentaţie publică, spaţiu servire, grupuri sanitare pe sexe pentru spaţiul de servire, bar, oficiu, spălător vase, grup sanitar bucătar, bucătărie şi preparări, hol, depozitări şi spaţiu tehnic); etajul 1 - circulaţii, zece studio-garsoniere, vestiare pentru spaţiul de alimentaţie publică de la parter, vestiare şi grupuri sanitare pentru personalul hotelului, oficiu cameriste; etajul 2-7 - circulaţii, un apartament de două camere şi zece studio-garsoniere şi oficiu cameriste, la etajele 4 şi 7; etajul 8 - circulaţii, 11 studio-garsoniere; etajul 9 - circulaţii, spaţiu tehnic, terasă circulabilă; terasă necirculabilă. Va rezulta un total de 87 de unităţi de cazare, din care şase apartamente cu câte două camere şi 81 de garsoniere. 

Despre Nitalexil SRL 

Firma Nitalexil SRL este controlată de Seaside Estate Company SRL şi Radu Marin. Înfiinţată în anul 2001, firma are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, complex Sportiv Badea Cârţan, etaj P. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în Nitalexil SRL sunt Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în comuna Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de activităţi ale agenţiilor turistice, este Radu Marin. În anul 2015, firma cu zece angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.606.240 de lei şi un profit net de 4.619.421 de lei.
 
La rândul său, Seaside Estate Company SRL a fost înmatriculată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, Complex Sportiv Badea Cârţan.


Dovada sediului social o face contractul de închiriere nr. 3 din data 19.06.2006. Firma are un capital social subscris de 35.200 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Juridice sunt SC Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social, Gypsy Investments INC, cu sediul în Liberia, cu 33% din capitalul social, şi Rectangle Transport Ltd, cu sediul în Liberia, cu 33% din capitalul social. Administratorul societăţii este Marius Cristian Coman, născut pe 28.07.1976, în Bucureşti.
 
Seaside Estate Company SRL se ocupă de „alte lucrări speciale de construcţii n.c.a.“. În anul 2015, societatea Seaside Estate Company SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei. Cât priveşte anul 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 10.516 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la APM Constanţa de Nitalexil SRL.

Citeşte şi: 

Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

Bloc de opt etaje, ridicat de SC Nitalexil SRL în Mamaia Nord. Iată ce a solicitat de la APM Constanţa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii