Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:55 28 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la APM Constanţa Clădire de cinci etaje, cu apartamente de vacanţă, ridicată în Eforie Nord

ro

26 Apr, 2019 00:00 1019 Marime text
Dami-Trans SRL, firmă controlată de Chere Adam şi Suflaru Stere, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Clădire cu apartamente de vacanţă S tehnic+P+5 etaje, amenajare teren cu locuri de parcare şi împrejmuiri“. Ulterior, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Investiţia imobiliară va fi realizată în localitatea Eforie Nord, strada Griviţei, parcelarea PUZ Griviţei - SIND, lot 2+lot 1.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, strada Unirii, zilnic, între orele 9.00 - 13.00. De asemenea, cei interesaţi pot depune eventualele observaţii şi sugestii.
 
Reamintim că, pe data de 15 martie, Primăria Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 372, care constă în următoarele: „Etajare imobil D+P+6E+etaj tehnic - locuinţe colective cu 20% din suprafaţa construită desfăşurată conform Legii nr. 50/1991, numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Este vorba despre imobilul ridicat pe fundătura 1 Mai nr. 20C din municipiul Constanţa.
 

Dami-Trans SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2006, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Chere Adam şi Suflaru Stere, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratori firmei, care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de 585.933 de lei şi un profit de 347.820 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: doi salariaţi, cifră de afaceri de 656.012 lei şi un profit de 357.657 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Investitorul Dami-Trans SRL a primit răspuns de la Primăria Constanţa pentru un imobil ridicat în vecinătatea Bisericii „Sfânta Maria“

Imobilul de şase etaje ridicat în vecinătatea Bisericii „Sfânta Maria“ din Constanţa, supraetajat

Un hotel de şapte etaje din Eforie Nord se extinde! Cum va arăta noul proiect

 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii