Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Imobil de 10 etaje la Eforie Nord. Cine investește

ro

08 Nov, 2021 00:00 2289 Marime text
  • Un imobil de 10 etaje urmează să fie edificat la Eforie Nord
  • Investitor este societatea Dami Trans SRL
 
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobilar al firmei Dami Trans SRL, care dorește să investească în Eforie Nord. Este vorba de un imobil de 10 etaje.
 
Decizia APM Constanța a fost că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „Clădire cu apartamente de vacanță Sp(t) +P+8-9E+E10R”, propus a fi amplasat în Oraș Eforie, loc. Eforie Nord, parcelarea PUZ Griviței SIND – lot 4 + lot 5 + lot 6+lot 7, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   

Despre Dami-Trans SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2006, cu sediul social pe strada Soveja nr. 61, municipiul Constanța. Asociați în firmă sunt Adam Chere și Stere Suflaru, ambii deținând câte 50% din capitalul social. Cei doi îndeplinesc și rolul de administratori ai firmei. Adam Chera mai este asociat și administrator în firma Dami Trade SRL. Societatea investitoare a raportat, în anul 2020, o cifră de afaceri de 8.487.759 lei, cu un număr de 4 salariați, la un profit de 443.875 lei. Firma are un singur punct de lucru, la Eforie Nord, închiriat în anul 2007.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Investiţie imobiliară pe strada Ion Ursu din Constanţa. Dami Trans SRL va ridica o clădire de patru etaje (document)


Clădire de cinci etaje, cu apartamente de vacanţă, ridicată în Eforie Nord

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii